Fiske på G

Tänkte jag lägger upp en bild på min Far med hans fina GT för att ni inte bara ska få se text:P

Ja idag pratade jag med Urban på autoexperten i Säffle om Id fisket i Byälven och nu är det snart dags, älven är öppen och på söndag kommer jag ÄNTLIGEN få fiska i öppet vatten igen! Det blir jag, Linus "backdrop" Bengtsson och min kära far som sticker ut.
På lördag bär det av till Sporting´s Mete & Predator mässa i örebro, kommer köpa lite prylar inför söndagens fiske där. samt även se om man hittar något "bra att ha".
nu närmar sig våren med storm steg och det gillas skarpt, vet dock inte hur man ska hinna med allt fiske som man önskar komma ut på, men det ordnar sig nog!
Tight Lines

Våren?

Blir så glad när man vaknar av att solen skiner i ansiktet på morgonen, känns som att nu är våren här för att stanna! Man går nu bara och längtar till att isen ska släppa så att man kan få blöta ner krokarna igen. snart är det dags för Id fiske i byälven också, hoppas bara isen hinner försvinna innan det är dags. Nästa lördag bär det av till örebro och till pop-up tackle´s mete och predator mässa :) blir nog lite inköp inför sässongen. sen helgen efter det bär det ju av till jönköping och sportfiske mässan, ska bli kul för jag har ju aldrig varit på den tidigare.
Tight Lines

Praktik:)


Ja då var praktikplatsen klar,
den 2-3juni bär det av till frankrike och ett utav karpfiskets mecka nämligen Abbey Lake.
där kommer jag att göra allt möjligt arbete som finns på en fiske-camp, allt ifrån rensa ogräs till att välkommna gäster och hjälpa till i klubbstugan. förhoppningsvis kommer det även bli en del fiske, och då har ja ju stora chanser att få ett stabilt Pb, deras förnärvarande sjö rekord ligger på 80lbs+ där snackar vi STORT!!! Mitt fiske och arbete på plats kommer ni kunna följa på min nya Mete inriktade blogg! Tette´s Mete blogg

RSS 2.0